We maken uw punt

De beste test is natuurlijk gewoon een keer proberen. Spreken we niet alleen een scherpe deadline af, maar ook een scherpe kennismakingsprijs.

 

Teksten schrijven (of copywriting als we wat interessanter willen klinken) vinden we zo’n beetje het leukste dat een mens voor zijn brood kan doen. En u? U zoekt een tekst die triggert. Een verhaal dat overtuigt. Een uitleg die helderheid schept.

U mag er daarom van uitgaan dat onze schrijvers een uitstekend ontwikkeld taalgevoel hebben. U mag er ook van uitgaan dat ze een bovengemiddelde algemene belangstelling en ontwikkeling hebben (want je moet breed kunnen denken om diep te kunnen gaan). En u mag inlevingsvermogen verwachten. Het is immers zaak dat een tekstschrijver zich snel in de materie inwerkt en zich vervolgens naadloos in uw doelgroep verplaatst.

Dat laatste is misschien wel de belangrijkste eigenschap waarover een tekstschrijver moet beschikken. Want al is een tekst nog zo knap of leuk geschreven, de tone of voice moet aansluiten bij de interesse en het niveau van de doelgroep. Zodat u uw punt kunt maken.

Kunnen we u helpen uw punt te maken? Meestal wel. Dat vinden ook onze klanten. Vraag het ze – we geven graag referenties. Zij kunnen oordelen over wat wij u beloven.

Maar de beste test is natuurlijk gewoon een keer proberen. Spreken we niet alleen een scherpe deadline af, maar ook een prettige prijs ter kennismaking.

Bel of mail, en de kans is groot dat we elkaar kunnen helpen.