Zo
doen
we dat

Alles wat gezegd kan worden, kan duidelijk worden gezegd. Die stelling hanteren we graag als motto. Eenvoud en helderheid staan dan ook voorop bij alles wat we doen.

 

Textware is een netwerkorganisatie. Dat biedt u de beste garanties voor snelle, veelzijdige en hoogwaardige dienstverlening.

U hebt via Textware toegang tot een vaste kern van schrijvers en editors, aangevuld met een groep externe specialisten. Journalisten, vertalers, fotografen, vormgevers en marketing- en communicatie-experts – voor elke opdracht het beste team, de beste man/vrouw. Voor u als klant is alles transparant.

We denken met u mee, vanuit onze eigen expertise. Dat kan betekenen dat we soms ongevraagd suggesties doen, of alternatieven voorstellen. Waarom een dure advertorial als een persbericht minstens zo effectief is? Waarom die ronkende Amerikaanse brochure vertalen als herschrijven naar kort en krachtig Nederlands een tekst oplevert die lekkerder leest en beter beklijft? We zien daarom graag dat u net zo kritisch bent als wijzelf. Zo houden we elkaar scherp, voor het beste resultaat.

We werken snel en zijn verrassend plooibaar. Krappe deadline? ‘Lukt wel,’ zult u meestal horen. ‘Lukt niet’ maar zelden. Ook niet als er avond- of weekendwerk voor nodig is.

Omdat zo’n beetje de helft van onze klanten actief is in IT en telecommunicatie, hebben we inmiddels een stevige reputatie als ICT-gespecialiseerd bureau opgebouwd. Maar we zijn ook druk op terreinen als kunstonderwijs, vastgoed, wegtransport, fastfood, financiële dienstverlening, medische hulpmiddelen en reclame en PR. En vrijwel dagelijks verkennen we nieuwe onderwerpen.